AMI Kappers Didam

AMI Kappers Didam is een Kapper gelegen aan Wilhelminastraat 43C in Didam.

Meer informatie over AMI Kappers Didam in Didam

Bij AMI Kappers Didam ben je altijd welkom, met of zonder afspraak. Ze bieden persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen en de medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen de uitgroei wilt bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers kunnen het allemaal. Ze geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je happy voelt en dat je trots mag zijn op jezelf. Je kunt altijd gezellig zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. Daarnaast bieden ze studentenkorting op vertoon van je studentenpas en kun je hen volgen op social media om geïnspireerd te blijven. AMI Kappers Didam is duurzaam en biedt verschillende behandelingen en prijzen aan.

Wil je weten wat AMI Kappers Didam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Didam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Didam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Didam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar AMI Kappers Didam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Didam

Bezoekers bekeken ook