ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Kerkstraat 36 in Didam.

Meer informatie over ALDI in Didam

ALDI is een van de grootste discount-supermarkten in Nederland met ongeveer 500 winkels. Ze streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten. ALDI heeft zowel eigen huismerken als A-merken in hun supermarkten, allemaal van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Ze hebben ook oog voor duurzaamheid en werken met producten van eigen bodem om de CO2-uitstoot te verminderen. ALDI gaat ook de strijd aan met voedselverspilling door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Boodschappen doen bij ALDI is dus goedkoper, gemakkelijker en verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook