Aann.bedr. Gebr. Kok B.V.

Aann.bedr. Gebr. Kok B.V. is een Aannemer gelegen aan Dijksestraat 42 in Didam.

Meer informatie over Aann.bedr. Gebr. Kok B.V. in Didam

Aannemersbedrijf Gebr. Kok is een bekend bouwbedrijf in de regio Liemers en de Achterhoek. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Ze werken voor particulieren, bedrijven, architecten, woningcorporaties en andere aannemers. Ze hebben al meer dan 135 jaar ervaring in het vak en staan bekend om hun vakmanschap. Als u een kavel heeft en wilt bouwen, kunnen ze u helpen. Ook voor een aan- of uitbouw kunt u bij hen terecht. Daarnaast kunnen ze het onderhoud van uw vastgoed verzorgen en staan ze klaar voor renovatiewerkzaamheden. Ze hebben al verschillende projecten uitgevoerd, zoals onderhoud en renovatie van woningen, nieuwbouw van vrijstaande woningen en bedrijfspanden, en verbouwingen en uitbreidingen. Hun opdrachtgevers zijn zeer divers, van particulieren tot architecten en woningcorporaties. Als u contact met hen wilt opnemen, kunt u dat doen via hun adres, telefoonnummer, e-mailadres of website.

Wil je weten wat Aann.bedr. Gebr. Kok B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aann.bedr. Gebr. Kok B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aann.bedr. Gebr. Kok B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aann.bedr. Gebr. Kok B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Didam. Opzoek naar Aann.bedr. Gebr. Kok B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aann.bedr. Gebr. Kok B.V.

Bezoekers bekeken ook