Aanvraag vergunning voor het aanbouwen van een erker, de Els 103, 6942TJ Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het aanbouwen van een erker, de Els 103, 6942TJ Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Montferland heeft een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het aanbouwen van een erker op locatie de Els 103, 6942TJ Didam. Het betreft de volgende activiteit(en): •Bouwactiviteit (omgevingsplan) De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000038. Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht? Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente Montferland een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente Montferland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 10 januari 2024. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Montferland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Montferland. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 16-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Didam
  2. 42461cecd30f2771f98bd037679dfa2e

Gerelateerde berichten