Toestemming voor het plaatsen van bijgebouwen, Haaghweg 14, 6942GP Didam

DeDidamgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het plaatsen van bijgebouwen, Haaghweg 14, 6942GP Didam.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Montferland heeft een Omgevingsvergunning verleend. De gemeente Montferland geeft hiermee toestemming voor het plaatsen van bijgebouwen op locatie Haaghweg 14, 6942GP Didam. Het betreft de volgende activiteit(en): •Bouwactiviteit (omgevingsplan) Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht? Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de gemeente Montferland laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Op de pagina ‘Bezwaarmaken’ op website van de gemeente www.montferland.info kunt u digitaal uw bezwaarschrift indienen. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig. U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen. De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis op afspraak bekijken. Raadpleeg voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDidamgids.nl op 08-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Didam, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDidamgids.nl
Redactie deDidamgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Didam
  2. 1984642440bc61611f4a01f3afb20ccb

Gerelateerde berichten